Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

estel 1 passaclassesAquesta setmana passada els dinamitzadors del Gra vam iniciar els passa-classes als set instituts on es desenvolupa el programa PIDCES.

El Col·legi l'Estel ha estat un dels instituts on vam apropar-nos a l'hora de tutoria i vam entrar a les diverses aula de l'ESO explicant la programació d'activitats, els cursos i tallers, els diferents programes i projectes que tenim, els serveis que ofereix el Gra com equipament i, sobretot, les novetats del trimestre: els concursos!

Aquest trimestre, a banda de la programació que realitzant durant el curs, s'han donat a conèixer tres concursos de diverses branques artísitques en què els joves hi poden participar. El Mostra el teu talent!, per aquells joves amb habilitats escèniques, el Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!, per joves amb interés audiovisual i el concurs [És]Música, adreçat a bandes musicals. Els concursos estan tenint molta acceptació entre els joves. Esperem que siguin un èxit!

Els passa-classes, són fonamentals per a aproximar-nos als joves i els seus espais però, també, per a facilitar-lis informació d'interès. Garantir l'accés a la informació als joves pot contribuir a la seva emancipació vital i el desplegament d'oportunitats reals pel creixement personal.

 

Notícies del CC Estel

No hi ha notícies en aquesta secció.