Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

WhatsApp Image 2018 09 24 at 17.38.20Amb l'arrencada del nous curs s'inicia també el programa PIDCES a 7 instituts de la ciutat de Granollers. Un d'ells és l'Escola Pia, i per tal de donar a conèixer als seus alumnes totes les activitats, tallers i projectes que es porten a terme des del Servei de Joventut s'han realitzat passa-classes pels 4 cursos d'ESO i els 2 de batxillerat. En total 22 classes. Durant les hores de tutoria, el dinamitzador referent de l'institut Joan Camps i la coordinadora del programa ETC Andrea Gilart expliquen, amb detall, les diferents programacions.

Amb els cursos d'ESO, l'accent es posa en el programa semestral de l'ETC, que ofereix un total d'11 propostes de tallers per a joves de 12 a 16 anys i també en el nou projecte de participació Fòrum de les adolescències que busca donar veu i visibilitat dins la ciutat als joves d'aquesta mateixa franja d'edat. Altres temes com les pròximes eleccions al consell escolar o les activitats obertes també tenen un destacat protagonisme.

En els grups de batxillerat, la visita es centra en repassar les diferents programacions (Activitats Obertes, Dnit i Cursos i tallers), així com també les eleccions al consell escolar, el Suport a les Iniciatives Juvenils i els serveis d'assessories de l'Oficina Jove, encaminades a facilitar l'emancipació dels joves en camps com l'acadèmic o el laboral.

 

Notícies del CC Escola Pia

No hi ha notícies en aquesta secció.