Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

WhatsApp Image 2018 10 24 at 12.13.43El proper divendres 30 de novembre es farà la segona trobada del Fòrum de les Adolescències i en aquesta ocasió es farà una sortida de cap de setmana perquè els i les joves puguin compartir no només opinions i experiències, sinó també el treball previ que han estat fent: una dinàmica estructurada en dues parts en la que es pretenia fer una valoració de les polítiques públiques adreçades als joves.

Què hi troben a faltar? Què canviarien? Què eliminarien? A l'hora, es proposava que féssin una priorització dels àmbits segons consideressin quins eren més importants o urgents treballar. Han tingut un mes per treballar-ho i fer el retorn.

A la sortida s'exposaran el resultats d'aquestes dinàmiques i, tenint en compte, les aportacions que han fet des dels seus centres educatius i la priorització, es conformaran grups de treball segons les temàtiques que els mateixos joves prioritzin. Aquests grups de treball, durant el curs hauran de treballar en profunditat i dissenyar activitats, projectes, etc. amb l'acompanyament tècnic corresponent.

A més, aquest cap de setmana es triarà el nom del Fòrum de les Adolescències.

A la jornada hi assistiran 40 joves d'entre 12-16 anys representant els 11 instituts de Granollers, el C. Obert de Ponent i  el C. Obert de la Font Verda ja que són els que hi treballen amb franja adolescent, 4 entitats de lleure, entre elles: Estel del Matí, Esplai Guai! De Palou, Agrupament Escolta Sant Esteve i Colònies Sant Esteve, el centre de Monserrat Montero i  un representant del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC).

Aquesta acció es desenvolupa entre el Servei de Joventut i d'Educació de l'Ajuntament de Granollers.

La sortida es portarà a terme a l'Alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar. 

Què és el Fòrum:

La finalitat del Fòrum de les Adolescències és crear d’un espai de participacióque comporti un procés d'aprenentatge democràtic i de participació activa en la vida política i social de la ciutat. Mitjançant aquest projecte de participació ens plantegem assolir els següents objectius:
• Promoure la participació com a espai d'aprenentatge de competències i habilitats, com a un espai d'oportunitats, on es vinculen de manera progressiva i acompanyada.
• Fer sentir la veu dels adolescents, fomentant la seva participació en la presa de decisions en la comunitat i, en definitiva, per a facilitar-ne el futur encaix, com a persones responsables, en la societat adulta.


 

Notícies de Participació estudiantil

No hi ha notícies en aquesta secció.