Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

IMG 8550Aquest dimarts 10 d'abril va portar-se a terme la 7ª Jornada de Representants Estudiantils de Granollers. Un total de 53 joves de 6 instituts diferents (INS Antoni Cumella, INS Carles Vallbona, INS Celestí Bellera, Col·legi L'Estel, Escola Municipal del Treball i INS Marta Estrada) van assistir per adquirir coneixements i eines en el camp de la participació.

Un any més, des del Servei de Joventut, s'ha organitzat aquesta trobada amb l'objectiu de facilitar recursos que siguin d'utilitat als joves representants per portar a terme la seva tasca de la millor manera, així com també generar un punt de trobada en el qual els alumnes puguin compartir inquietuds i propostes per millorar el seu institut i la ciutat. De 9 a 13 hores els joves han debatut i treballat en petits grups, mitjançant dinàmiques i un joc de rol. La jornada ha estat inaugurada per l'alcalde Josep Mayoral i pel regidor d'educació i joventut Francesc Arolas.

Per acabar, en l'espai dedicat a la cloenda també s'ha donat a conèixer als joves el Fòrum Jove, projecte que el curs vinent buscarà implementar un espai de participació pensat pels propis joves i des del qual podran treballar i incidir sobre temàtiques vinculades amb la ciutat. Aquest projecte ha estat dissenyat des dels serveis de Joventut i Educació.

 

Notícies de les Jornades estudiantils

No hi ha notícies en aquesta secció.