Ajuntament de Granollers

Recursos i portals joves

A continuació us oferim portals joves d'interès envers la temàtica de mobilitat:

mobilitatClicJob:

Trobaràs totes les ofertes de treball i beques del món amb un sol clic. 

Països per estudiar a Europa:

Web amb guies informatives sobre tots els països per estudiar a Europa. En cada una de les guies podràs consultar sobre el sistema educatiu de cada país i també trobaràs un directori de webs sobre beques, oferta formativa, homologacions i altres recursoso molt interessants.

Projecte MOB GAE:

 La Mobilitat com a eina pel Creixement Personal, l'Autonomia i l'Empleabilitat, té com a objectiu avaluar i difondre l'impacte de les experiències de mobilitat internacional en el marc de programes europeus (Leonardo da Vinci, Servei Voluntari Europeu, intercanvis, formacions i altres mesures del programa Joventut en Acció, activitats en el marc de Grundtvig i Comenius, altres experiències d'altres programes).

Moncat:

És un nou portal creat per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'acompanyar i facilitar les decisions de les persones que per necessitat o lliure decisió vulguin estudiar o treballar arreu del món. 

 

Notícies de Mobilitat Internacional

Mou-te a la primavera! Novetats de Mobil…

09 Abr 2021 | Secció: Servei de mobilitat Internacional

Aquest mes d'abril arriba el nou número de la revista de Mobiltiat Internacional, Mou-te que ens ofereix l'entitat TACC (Taller d'Art, Cultura i Creació). Si vols saber més sobre ells i...

Seguir llegint...