Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

icona acreditat 2Moltes persones han adquirit competències professionals en el seu lloc de treball mitjançant l'experiència professional o la formació no oficial i, per tant, són persones que tenen les competències professionals però no l'acreditació oficial corresponent.

Durant el curs 2017-2018 es porta a terme en dotze instituts del Departament d'Ensenyament un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre fins a 1.810 persones.

Es pot presentar al procés tothom que vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que es compleixin els requisits d'experiència professional en algun dels quatre àmbits en què convoca el procés:
- Esports,
- Dependència,
- Instal·lacions i administració i gestió.

El termini de preinscripció estarà obert fins al 15 de desembre de 2017

Per a més informació de les característiques, requisits i documentació podeu consultar al web http://acreditat.gencat.cat/ca/

Per a persones residents al Vallès Oriental no deixeu de consultar aquest enllaç i informar-vos del punt d'atenció i informació més proper al vostre municipi.

 

Notícies del Servei d'Orientació Acadèmica

Formació a distància

09 Nov 2017 | Secció: Servei d'Orientació Acadèmica

Si esteu interessat/des en emprendre o continuar estudis a distància de formació professional, us recordem que del 14 al 24 de novembre s'obre el termini de matrícula pel segon trimestre...

Seguir llegint...