Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

mundus3Oberta la convocatòria per a joves d'entre 18 i 30 anys per a la beca TLN Mobilicat - Programa de Pràctiques a Europa (Garantia Juvenil)

L'associació Mundus busca 25 joves de Catalunya que vulguin fer pràctiques professionals, aprendre idiomes, conèixer Europa i donar un impuls a la seva carrera.

La beca inclou:

- Classes d'idiomes (segons país de destí) i tallers de preparació. De desembre 2017 a març 2018.
- Pràctiques professional en el sector de la seva elecció, allotjament, viatge d'anada i tornada, activitats culturals i una beca de manutenció de 500 - 600 €/mes. De març a juliol 2018.
- Seguiment i tutorització personalitzada durant tot el projecte.

Per a més informació del projecte, clica aquí.

On es portarà a terme el projecte?

Al CRJ Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), a la Estació Jove de Girona y a Tarragona Impulsa de Tarragona.

Inscriure's al projecte:

Per apuntar-se al programa cal omplir el següent formulari fins el 20 de novembre i enviar el CV a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Qui ho organitza? 

Asociación Mundus té l'objectiu gestionar projectes de formació i mobilitat internacional –pràctiques, voluntariats, intercanvis i cursos– per a joves i professionals, fomentant l'educació en els valors, l'aprenentatge intercultural i el voluntariat des de l'educació no formal. El projecte està finançat pel Fons Social Europeu a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

És una oportunitat única de potencia el currículum en un país europeu i viure una experiència internacional amb totes les despeses cobertes.

Notícies de Garantia juvenil

No hi ha notícies en aquesta secció.