Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Garantia juvenil

GJ fotoLa Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. La Generalitat pot oferir accions de formació o de pràctiques laborals, un itinerari d'emprenedoria a mida o una oferta de treball.

REQUISITS:

- Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadà de la Unió o dels Estats que formen part de l'Acord sobre l'espai Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure-s'hi els estrangers titulars d'una autorització per a residir en territori espanyol que habiliti per a treballar.

- Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya.

- Tenir  entre 16 i 29 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

- No haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- No haver rebut accions educatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.

CANVIS EN EL PROGRAMA DE LA GARANTIA JUVENIL

Us informem que a partir del 30 de juny de 2018 hi han canvis per realitzar la inscripció o donar-se d'alta del programa a la Garantia Juvenil. Si fins ara has vingut al Gra per fer aquesta gestió t'informem que el programa es traslladarà a partir de la data esmentada a les dos Oficines de Treball de Granollers.

Us atendran sense cita prèvia!

Aneu-hi i pregunteu. Allà t'ajudaran a fer la inscripció i t'informaran de tot el que t'ofereix la Garantia Juvenil.

A quina Oficina em toca anar?

- Si ets de Granollers, L'Ametlla del Vallès, Canovelles, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, La Roca i Vilanova del Vallès hauràs d'anar a l'Oficina de Granollers-Les Franqueses.

- Si ets d'Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Castellcir, Castellterçol, Granera, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Lliçà d'Amunt, Figaró-Montmany, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, la Batllòria, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze de Safaja, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes i Vilalba Sasserra, hauràs d'anar a l'Oficina de Treball de Granollers-Perifèria.

L'horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14 h.

Així i tot, si tens dubtes, cerques feina, tens preguntes sobre què pots estudiar o simplement vols informació d'activitats que es fan a Granollers, etc., pots dirigir-te a l'Oficina Jove del Vallès Oriental (Pl. Església, 8, primera planta- altell) t'ajudarem a resoldre'ls!

Per informació, dels cursos i programes amb Garantia Juvenil pots consultar la pàgina de www.vallesjove.cat.

MÉS INFO:

http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici

Facebook: fb.com/GarantiajuvenilCat

Twitter: #GarantiaJuvenilCat

Notícies de Garantia juvenil

Oberta la convocatòria per a la beca TLN…

09 Nov 2017 | Secció: Garantia juvenil

Oberta la convocatòria per a joves d'entre 18 i 30 anys per a la beca TLN Mobilicat - Programa de Pràctiques a Europa (Garantia Juvenil) L'associació Mundus busca 25 joves de...

Seguir llegint...