Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

xerrada graAhir vam dur a terme la primera de les Xerrades del Gra d'enguany: Alimentació Esportiva, bàsic per rendir més. Amb aquesta xerrada hem volgut adreçar-nos, com sempre, al col·lectiu jove, però en aquest cas concret a joves esportistes o joves interessats en l'alimentació saludable, com a camí per practicar esport de manera més eficient.

El resultat va ser molt positiu, més d'una trentena de persones es van acostar a l'equipament per escoltar els consells i les pautes d'alimentació saludable a càrrec de l'Astrid Barqué.

L'Astrid, molt coneguda en les xarxes socials a través del seu post, és llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i amb una llarga trajectòria en el camp d'informar i fer difusió d'hàbits i consells sobre alimentació, adreçada sobretot, a esportistes professionals o persones que practiquen esport regularment.

Amb aquesta xerrada tan particular, hem inaugurat una programació de xerrades de diferents temàtiques, totes elles molt relacionades amb els serveis i les assessories que formen part de l'Oficina Jove. Així doncs, en aquesta programació trobarareu xerrades sobre formació, treball, mobilitat internacional, turisme i voluntariat, entre altres.

La propera xerrada la portarem a terme el 28 de febrer, a càrrec de Setem, per parlar sobre els camps de Solidaritat que aquesta entitat organitza. De ben segur que serà igual d'interessant.
Us hi esperem!

Notícies d'Activitats de l'Oficina Jove

Xerrada de febrer: Camps de solidaritat …

13 febrer 2018 | Secció: Xerrades i tallers

El proper 28 de febrer a les 18 h realitzarem la segona xerrada gratuïta del Gra, en aquesta ocasió l'activitat vindrà de la mà dels Camps de Solidaritat de Setem. Una...

Seguir llegint...

Xerrades gratuïtes: Informa-te'n i fes c…

02 febrer 2018 | Secció: Xerrades i tallers

L'Oficina Jove proposa un ventall d'accions formatives en format xerrada o taller dinàmic adreçat els i les joves de Granollers i la comarca. Sota el títol general de Xerrades del GRA...

Seguir llegint...