Ajuntament de Granollers

Banners varios 03La guia, sorgida de l’Arrel. Fòrum de les Adolescències, és el resultat del treball conjunt dels serveis d’Igualtat i LGBTI+, Joventut i de les Biblioteques de Granollers.

«Diversxs» és la nova guia de llibres LGBTI+ que recull lectures que pretenen trencar barreres i estigmes, compartir reflexions i fomentar l’autoconeixement. La guia neix a partir de les demandes i propostes recollides pels joves de l’Arrel. Fòrum de les Adolescències, un consell local de participació dels adolescents impulsat pels serveis d'Educació, infància i Joventut.

El recull és el resultat del treball conjunt de diversos serveis de l’Ajuntament de Granollers: Joventut, Igualtat i Biblioteques per treballar aspectes relacionats amb el sistema patriarcal i contra la LGBTIfòbia i donar resposta a la demanda d'aquest consell local.

«Diversxs» està destinada a tota la ciutadania però, molt especialment, als i les joves i al professorat perquè sigui també una eina i recurs dins del marc escolar.

La guia de lectura recull reflexions sobre el món LGBTI+ provinents de persones de diferents àmbits (poesia, salut, música, cinema, activisme transfeminista) que mostren cinc punts de partida per continuar indagant, aprenent, dubtant i qüestionant a través de llibres.

També inclou informació sobre el Punt LGTBI+, el servei municipal gratuït d’atenció i assessorament sobre diversitat sexual i gènere adreçat a les persones que busquen un espai per parlar, compartir i resoldre dubtes.

Consulta tota la guia a:  www.granollers.cat/punt-lgbti

Si vols recollir en préstec un dels llibres que inclou la guia, què has de fer?

Tots els llibres inclosos en aquesta guia estan disponibles a les Biblioteques de Granollers i pots fer servei el servei de préstec i recollida de llibres habituals. A més, alguns dels exemplars també estan disponibles al Gra, (pl. de l’Església, 8) i al Servei d’Igualtat i LGTBI+ (C. Portalet, 4).  En el cas del Gra, pots recollir els llibres de manera presencial i en breu reservar-los virtualment a la mateixa web www.grajove.cat (part superior - Reserva el teu llibre LGTBI+). Al Servei d’Igualtat i LGTBI+, cal fer la reserva prèviament trucant al 93 842 67 14.

Notícies de guia de llibres LGTBI+

No hi ha notícies en aquesta secció.