Ajuntament de Granollers

Special Edition EODivendres 20 de novembre estava prevista una nova edició de l'Escenari Obert del Gra, la proposta adreçada als joves i grups de joves de la comarca perquè mostrin dalt de l’escenari les seves creacions, obres i habilitats. En aquesta ocasió, i a causa de les mesures per aturar l’increment de casos de Covid-19 a Catalunya, l'activitat no s'ha pogut celebrar en format presencial, però s'ha adaptat per convertir-se en una edició especial en línia: l'Escenari Obert - Special Edition.

Així, durant la setmana passada es van anar penjant a través de les xarxes socials del Gra (Instagram i Youtube) l'actuació de diferents joves, participants habituals de l'activitat. Una manera diferent de veure i viure el talent escènic dels i les joves de la ciutat i la comarca.

La proposta ha comptat amb tres artistes que ofereixen propostes en tres disciplines diferents: en Pau El Mag, que amb la seva màgia fou guanyador del Concurs: Mostra el teu talent! del passat mes del març; en Joan Liaño, participant habitual de l'Escenari Obert i de diversos espectacles i concursos de la comarca, que ens va regala el seu gran cant, i en Sofyan, finalista de la darrera edició del Concurs: Mostra el teu talent!, que ens vaoferir els seus moviments impossibles amb la seva dansa free-style.

Si els vols veure, gaudeix, aquí de les actuacions:

Notícies escenari obert

Un any després, torna amb èxit l'Escenar…

15 febrer 2021 | Secció: Escenari Obert

El divendres 12 de febrer va celebrar-se, un any després, una nova edició de l'Escenari Obert del Gra. La pandèmia va obligar a fer edicions adaptades en l'Escenari Obert de...

Seguir llegint...

Escenari Obert de febrer!

12 febrer 2021 | Secció: Escenari Obert

El divendres 12 febrer a les 20 hores arriba el primer Escenari Obert de 2021! Els focus del Gra s'encenen de nou per a que tots els i les joves de...

Seguir llegint...