Ajuntament de Granollers

Xerrades OJLa xerrada," El desconfinament de les pantalles" a càrrec de la Laura Iglesias, tècnica de Prevenció de Conductes de Risc en Joves ja està disponible al nostre canal de YouTube:

La xerrada es va organitzar en el marc de les accions de promoció i divulgació de temes d'interès que organitzem des de l'Oficina Jove del Gra per les persones joves i les seves famílies.

En aquest cas i donada la situació actual, es va emetre a través d'una plataforma virtual i van assistir en directe unes 16 persones.

La Laura, en aquesta trobada virtual ens va parlar de diversos temes que tendeixen a ser preocupacions comunes i generals (com quin és el temps d'exposició a les pantalles, els continguts i riscos associats a aquestes, etc.), i més en el context actual, on la dinàmica a les pantalles ha augmentat a causa de les metodologies utilitzades per tenir contacte i dur a terme la nostra vida diària.

Una xerrada que ens recorda que hem de fer un esforç entre totes per aconseguir l'equilibri en aquest possible abús a les pantalles.

Notícies xerrades del gra

29/06 Xerrada sobre Alternatives d'accés…

18 Jun 2020 | Secció: Xerrades del gra

Xerrada a través de videoconferència La conversió de l’habitatge en un bé d’inversió, l’especulació immobiliària, els desnonaments són fenòmens freqüents avui dia, que dibuixen una realitat: cada cop són més les...

Seguir llegint...

04/06 - Xerrada en línia: Q&A sobre …

04 Jun 2020 | Secció: Xerrades del gra

Una de les accions que es desenvolupartan aquest mes de juny serà la xerrada en línia sobre Q&A sobre voluntariat europeu. Aquesta activitat es farà a través de les xarxes socials...

Seguir llegint...