Ajuntament de Granollers

collage de parlemAnimem a totes aquelles famílies a que participin de nou cicle de xerrades adreçades a totes elles! 

L’Àrea Familiar de l’Ajuntament de Granollers agrupa els serveis i programes de suport a la tasca educativa de les famílies pel que fa a petita infància, infants i adolescents. Funciona de manera coordinada entre diferents serveis municipals, i té com a objectiu impulsar i acompanyar la implicació de les famílies com a agents educatius fonamentals. Dins de l’Àrea Familiar neix Parlem en família, un projecte transversal que suma les diferents perspectives del serveis municipals, i que pretén donar eines i suport a les famílies per acompanyar els fills i les filles. Així es proposen un conjunt de xerrades per orientar, assessorar i facilitar informació sobre algunes qüestions que tenen a veure amb el desenvolupament personal, des de la petita infància fins a l'adolescència, com són: l’educació, el comportament, la salut, la igualtat de gènere i les diversitats afectives o la inserció laboral.

Aquestes trobades s’ofereixen per grups d’edats: de 0 a 5, de 6 a 11 i més 12 anys.

Cal consultar el programa per inscriure’s a les que s’adaptin a les vostres necessitats i interessos a www.granollers.cat/parlemenfamilia.

 

Propera xerrada: 

Donces cícliques més enllà de la menstrució

Dimarts 20 d'abril de 18 a 19.30 h

Adreçat a famílies (11 +)

Xerrada virtual a través de la plataforma Zoom

Ser conscient del que significa el cicle menstrual, no només a nivell hormonal. Identificar els canvis que es produeixen durant el cicle. Proporcionar pautes de com ens hem de cuidar. Donar una visió global del que significa la menstruació i facilitar que se’n pugui parlar a casa amb naturalitat.

A càrrec de Nuria Risques, llevadora de l’ASSIR Granollers.

Més info i inscripcions: aquí

 

 

Notícies de tallers per a famílies

No hi ha notícies en aquesta secció.