Ajuntament de Granollers

Primer instagram arrencada Vols fer alguna activitat però encara estàs buscant el què? 

T'animem a que consultis la programació de l'Etcetèra per aquesta tardor i puguis tria el teu taller i projecte. 

Si tens entre 12 i 16 anys aquest programa d'activitats és per tu!

Disposes de diverses opcions, amb més propostes i projectes, per tal de que tingueu la oportunitat d’aprendre allò que més us interessa mentre ho feu envoltats de noves amistats.

Algunes de les novetats d'enguany seran "grup de música", " fem periodisme" o "connecta't al català" per a joves nouvinguts. També es repetiran propostes anteriors que han tingut un gran èxit "Edison Jove", "Dibuix urbà", "Club de Makers", "Dansa Hip Hop" i les dues "Zones Joves" (Esportiva I Can Bassa).

Els projectes s’inicien la primera setmana del octubre 2020 i finalitzaran la primera setmana del juny 2021, a diferents equipaments de la ciutat relacionats amb la temàtica que es desenvoluparà als diferents espais.

No t’ho pensis! Entra i cerca el teu projecte!

- Descarrega't la programació: 

www.granollers.cat/etcetera 

Programació: clica aquí

Inscripcions obertes: www.inscripcions.grajove.cat o a través d'aquest enllaç:

- Club de Makers

- Connecta't al Català

- Dansa Hip hop

- Dibuix Urbà

- Edison jove

- Fem periodisme

- Grup de música

- Zona Jove Can Bassa

 - Zona Jove Esportiva

* En el moment de tancar el període d'inscripció ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre el curs al qual t'has inscrit.

L'activitat es farà de manera presencial, sempre que la situació sanitària ho permeti i en cas contrari s'estudiarà la viabilitat d'adaptar-les en format telemàtic.Els cursos es desenvoluparan seguint les mesures higièniques i sanitàries necessàries: mascareta obligatòria, ràtio adaptada, separació d'un metre i mig entre participants, rentat de mans freqüent, i ventilació i neteja de l'espai.

Notícies d'ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

12/06 - Cloenda virtual programa Etcèter…

11 Jun 2020 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

El proper 12 de juny a la tarda es presentarà a través de web de l'Etcètera a www.granollers.cat/etcetera i a el nostre Instagram (grajove), la mostra final del programa ETC a través d’un...

Seguir llegint...

L'Etcètera no s'atura, i tu?

06 Mai 2020 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Aquests dies en què totes i tots nosaltres ens quedem a casa, podeu aprofitar per a donar un cop d'ull a la web del programa Etcètera a, www.granollers.cat/etcetera. A la nova web...

Seguir llegint...

Tallers per a famílies amb adolescents

21 Abr 2020 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

El proper divendres 24 d'abril a les 18 h es portarà a terme l'últim dels tallers per a famílies amb fills i filles adolescents. Totes les xerrades realitzades fins ara...

Seguir llegint...