Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

rap29F instagramFebrer acull un Dnit molt especial amb música reivindicativa i feminista.

El No de las Niñas amb Dj Zunet (@elnodelasninias), és una proposta musical que portem des de Madrid: un duet femení, de rap amb bases de DJ en directe.

Neix de la necessitat dels seus components, Seli Ka i Súa d'unir-se per ocupar espais on expressar la força i la ràbia que les habita. Fartes de veure relegades a papers secundaris en els escenaris, El No de la Niñas escup rap autocrític i poètic, rap que dóna on fa mal. El No de les Niñas aprofundeix sobre aspectes que formen part de les preocupacions més comunes d'aquesta generació (ideologies, gènere) així com d'aquells constants en el temps (amor, solitud, por).

En aquest cas l'espectacle d'oci nocturn no es faraà un divendres com ho tenim establert sinó que serà dissabte 29 de febrer a les 21 h al Gra.

Entrada lliure i vinculada el 8 de març: Dia Internacional de les Dones.

Notícies de DNIT, oci nocturn

Saigon presenta el seu EP al Gra

05 febrer 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

El passat divendres 31 de gener, dins del programa DNIT, vam poder gaudir de l'actuació del grup granollerí SAIGON, 9 joves amb moltes ganes de fer-se escoltar! Amb l'escenari i la...

Seguir llegint...

Dnit: concert amb el grup Saigon

30 Gen 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

El grup granollerí Saigon presenta el seu primer treball, Barri, en format EP. Delerosos de tornar als escenaris, arriben amb tones de festa a ritme de ska, reggae, mestissatge i reivindicació:...

Seguir llegint...