Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

collage snit 2019Ja podeu consultar el nou cicle del Dnit pel període de setembre a desembre de 2019. Per venir a veure aquests espectacles l'entrada és gratuïta i lliure.

DE LA CARMELA - CONCERT
El projecte De la Carmela neix el 2014 presentant-se amb força en el panorama musical barceloní. La veu melismàtica de Queralt Lahoz i el toc inconfusible de Daniel Felices s'uneixen per construir un veritable duet que fa tribut a l'elegància i la bellesa.
27/09 a les 21 h
A la terrassa del Gra

MAG DODÓ - MÀGIA

Espectacle de màgia ple de sorpreses, en què la participació i la diversió estan assegurades. Mentalisme, màgia clàssica, efectes visuals i molt més!
18/10 a les 21 h
Al Gra

KATACRACK, MIGUEL ÁNGEL MARÍN – MONÒLEG

Una gran ocasió per escoltar el que ningú vol dir i per dir el que alguns no volen escoltar. Viu un espectacle en què et sentiràs protagonista; opina, raona, critica, gaudeix, riu i, sobretot, aplaudeix (que sempre queda elegant)!
29/11
A les 21 h
Al Gra

NIT DE LLOPS - CONCERT
Nit de llops és una proposta de concert de gèneres alternatius com poden ser el hard rock, metal, punk... per donar espai a estils musicals poc habituals en sales comercials. Amb grups vallesans.
14/12
A les 22 h
Sala Nau B1
Org.: ASGRAM

Notícies de DNIT, oci nocturn

Dnit: concert amb el grup Saigon

13 Gen 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

El grup granollerí Saigon presenta el seu primer treball, Barri, en format EP. Delerosos de tornar als escenaris, arriben amb tones de festa a ritme de ska, reggae, mestissatge i reivindicació:...

Seguir llegint...