Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Collage DNITAmb l'entrada del nou any, el Gra segueix programant espectacles d'oci nocturn dirigit especialment a la població jove, però obert a tota la ciutadania. 

Amb el #Dnitalgra volem ser un equipament de referència en oferir alternatives d'oci nocturn, on la gent s'ho pugui passar d'allò més bé, però sobretot pugui ser un consumidor de cultura.

Per aquest motiu, el proper trimestre us oferim quatre propostes: dos concerts, una obra de teatre i un monòleg amb la intenció d'oferir varietat d'espectacles  per a tots els gustos.

En cada un dels espectacles també podreu gaudir d'un petit concurs, només cal que et facis una foto el mateix dia de l'espectacle, la pengis al Twitter amb el hashtag #Dnitalgra i entraràs en un sorteig per a un sopar, concerts, teatre...només volem que participis i gaudeixis de l'espectacle!

Programa Dnit de gener a març de 2018:

Monòleg amb David Sas
Humor canalla, desenfrenat, boig i carregat d'energia. En definitiva, gags per a tots els públics excepte persones massa susceptibles, puritans, hipòcrites... La resta, riureu molt!
Divendres 19 de gener a les 21 h

Concert amb el grup Setembre
Grup de pop rock nascut a Granollers. Ens presenten el seu darrer treball, De feres i treves.
Divendres 2 de febrer a les 21 h

Concert amb el grup Ashley Tyler
Grup de rock dels Franqueses del Vallès, molt lligat a Granollers, amb influències de Stoner i garatge. Han llançat el seu EP Under My Tongue el passat 22 de novembre i comencen la seva gira el febrer de 2018.
Divendres 16 de febrer a les 21 h

Teatre: La mujer sola, Ana Plaza (Cia. Nagüal Teatro)
Una dona marginada per diversos membres de la família que s'acompanya de la ràdio i de multitud de sorolls, parla amb la seva veïna i a poc a poc, de l'humor al plor, va descobrint el perquè de la seva situació. En aquesta persona trobarà l’alleujament que li falta.
Divendres 2 de març a les 21 h

 

 

 

 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

No hi ha notícies en aquesta secció.