Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

collage dnitAquest divendres 19 de maig a les 21 h segueix en peu la proposta nocturna del #Dnitalgra amb un duet molt especial: LLUM D'OLI.

Llum d'oli és un dúo acústic de Granollers. En les seves actuacions es poden sentir versions de tots els estils i èpoques, des de jazz i folk a versions acústiques de rock i pop actual. El projecte comença quan dos músics que vénen de dos àmbits ben diferents es troben. El Víctor de grups de rock i punk i l'Elena del cant coral, primerament a cors de l'escola Amics de la Unió de Granollers i desprès formant part del rup vocal In Crescendo amb qui va quanyar el prorama Oh Happy Day! De TV3.

Durant els últims anys han estat fent concerts en locals, bars, restaurants, hotels i esdeveniments de tot Catalunya sota el nom d'Elena Oliver i Víctor Aiza. Ara, però han decidit fer una rentada de cara al projecte i comencen una nova etapa, amb un nou i noves idees, però amb les mateixes ganes de fer gresca.

En aquesta edició seguirem fent sortejos al final de cada espectacle per a tots aquells i aquelles que us animeu a fer-vos una foto el nostre photocall! En auqest cas sortegem dos entrades per l'espectacle de V-E-U-S que tindrà lloc el poper diumenge 20 de maig a les 19 h al Teatre Auditori de Granollers. (www.teatreauditoridegranollers.cat)

Recordem que tots els espectacles nocturns són mb accès gratuït!

 

 

 

 

LLUM D'OLI és un duo acústic de Granollers. En les seves actuacions es poden sentir versions de tots els estils i èpoques, des de jazz i folk a versions acústiques de rock i pop actual.

 

El projecte comença quan dos músics que vénen de dos àmbits ben diferents es troben. El Víctor de grups de rock i punk del Vallè i l'Elena del cant coral, primerament a cors de l'escola Amics de la Unió de Granollers i desprès formant part del rup vocal In Crescendo amb qui va quanyar el prorama Oh Happy Day! De TV3.

 

Durant els últims anys han estat fent concerts en locals, bars, restaurants, hotels i esdeveniments de tot Catalunya sota el nom d'Elena Oliver i Víctor Aiza. Ara, però han decidit fer una rentada de cara al projecte i comencen una nova etapa, amb un nou i noves idees, però amb les amteixes ganes de fer gresca..

Notícies de DNIT, oci nocturn

Nou any, nou programa del #Dnitalgra!

08 Gen 2018 | Secció: DNIT, oci nocturn

Amb l'entrada del nou any, el Gra segueix programant espectacles d'oci nocturn dirigit especialment a la població jove, però obert a tota la ciutadania.  Amb el #Dnitalgra volem ser un equipament...

Seguir llegint...