Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

FES TE LESTIU ADOLESCENTSEls Itineraris del Gra ja han començat. Un any mes joves de 12 a 16 anys poden gaudir d'activitats i tallers amb una temàtica concreta.

Aquest estiu sabem que és excepcional a causa de la situació de la Covid-19, però també és un estiu enriquit, hi estem treballant en unes activitats d’estiu enriquides amb oportunitats educatives de qualitat, posant l'accent en l'acompanyament socioeducatiu i emocional alhora que garantint les mesures de seguretat i higiene amb l'aplicació dels nous protocols d'activitats de lleure educatiu aprovats per la Generalitat.

No obstant, els i les joves ja porten la meitat del casal realitzat, fent diferents tallers de temàtiques concretes com cuina, percussió, còmic, acrobàcies, fet a mà, danses urbanes, creació audiovisual, etc.

Aquí us deixem un recull del que estan fent:

 

Notícies de DDIA, activitats obertes i de tarda

Final d'itineraris 2020

23 Jul 2020 | Secció: DDIA, activitats obertes i de tarda

Un any més hem pogut realitzar els itineraris d’estiu del Gra. Ens quedem satisfets ja només per haver pogut fer-los, atenent la complexitat de la situació que estem vivint. Tot...

Seguir llegint...

Al juny, connecta't al Gra!

29 Mai 2020 | Secció: DDIA, activitats obertes i de tarda

A partir de l'1 de juny et convidem a que et connectis a la programació de juny del Gra! Un espai virtual i en directe a través de les nostres xarxes...

Seguir llegint...