Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

collage itineraris 2019Aquest juliol, 120 nois i noies han participat a les activitats d'estiu del Gra.

Dijous vinent, 25 de juliol, a dos quarts de 7 de la tarda, tindrà lloc a la Nau B1 de Roca Umbert la cloenda dels tallers joves del Gra. Aquest estiu hi han participat 120 nois i noies de 12 a 16 anys, repartits en 12 itineraris que han conduït 16 talleristes especialitzats en cada àmbit. Cada grup ha fet activitats diferents, però el fil conductor ha estat comú: sota el títol " Utopia o distopia?", els participants han compartit reflexions sobre el futur que volem, com el volem i què hem de fer per aconseguir-ho.

Per espai de 4 setmanes, els tallers s'han dut a terme a equipaments diversos de la ciutat, com Roca Umbert (la Troca, el Centre Tecnològic Universitari i la nau Dents de Serra), Teatre Auditori, Cinema Edison, Gra, Servei d'Acollida i Espai Cangur. Els joves han pogut escollir entre percussió, acrobàcies, manualitats, il·lustració, danses urbanes, arts escèniques, creació audiovisual, experimentació, cuina i programació digital. A més, el passat dia 12 van fer una sortida al parc aquàtic de la Bassa de Sant Oleguer, a Sabadell.

La cloenda servirà per fer una petita mostra del que han donat de si els tallers: hi haurà teatre, exercicis acrobàtics, una exposició de manualitats i de fotos analògiques, coreografies de danses urbanes, vídeo, videojocs, un curtmetratge, mostra d'horts urbans, una performance de batukada... L'activitat acabarà amb un berenar preparat pels participants al taller de cuina creativa.

Notícies de DDIA, activitats obertes i de tarda

Estiu enriquit amb els itineraris del Gr…

10 Jul 2020 | Secció: DDIA, activitats obertes i de tarda

Els Itineraris del Gra ja han començat. Un any mes joves de 12 a 16 anys poden gaudir d'activitats i tallers amb una temàtica concreta. Aquest estiu sabem que és excepcional...

Seguir llegint...

Al juny, connecta't al Gra!

29 Mai 2020 | Secció: DDIA, activitats obertes i de tarda

A partir de l'1 de juny et convidem a que et connectis a la programació de juny del Gra! Un espai virtual i en directe a través de les nostres xarxes...

Seguir llegint...