Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

DDIA, activitats obertes i de tarda

Activitats obertes i de tardaEl Ddia, és el programa que engloba les activitats obertes i de tarda. Aquestes activitats són accions organitzades per una banda, pels tècnics del mateix servei de Joventut amb la finalitat de generar accions d'interès juvenil que li serveixi el i la jove com a plataforma per participar en aquell àmbit que li interessa, i per l'altra, accions organitzades pels mateixos joves i/o entitats de la ciutat que pretenen donar l'accés i l'oportunitat a què assumeixin els seus projectes com a propis i que permetin posteriorment visualitzar les seves obres i accions a la ciutat.

Algunes de les nostres accions són: els Escenaris Oberts, concursos com el Gra d'Or, Mostra el teu Talent!, l'espai expositiu Gra·fix..., i d'altres organitzades per les mateixes entitats o grups de joves com les nits de Lluna Plena,  el passatge del terror, etc.

Si teniu alguna proposta, no dubteu en fer-la arribar  a  la nostra adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé podeu venir presencialment i preguntar per els dinamitzadors del Gra.

 

Notícies de DDIA, activitats obertes i de tarda

Escenari Obert de febrer

24 Gen 2020 | Secció: DDIA, activitats obertes i de tarda

L'escenari del Gra s’obre als joves i grups de joves de la comarca perquè mostrin dalt de l’escenari les seves creacions, obres i habilitats.Info i inscripcions (fins a un dia...

Seguir llegint...