Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

pastilla instagramEl Gra impulsa una programació de tallers i cursos per a joves de 16 a 35 anys.

Tots els tallers i cursos es caracteritzen per ser activitats d'iniciació zero (si no s'especifica), de manera que no s'ha de tenir uns coneixements i/o habilitats prèvies a la realització del taller, ja que partim de la premissa que aquests són per gaudir i aprendre quelcom que ens agradi o ens faci sentir bé amb nosaltres mateixos.

Els cursos i tallers tenen un doble vessant: una de caràcter més formatiu i l'altre més recreativa i creativa.  Trobareu dos blocs, els tallers del Forma't i els que es troben dins del Recrea't.

Forma't: formació especialitzada que es pot obtenir un certificat o titulació com és el cas del curs de monitor/a de lleure.

Recrea't: formació de caràcter creatiu i/o artístic on es podrà adquirir coneixements i aprofundir en els interessos personals.

Descarrega't el programa: NOUS CURSOS 2019 (SET_DES)

Altres informacions:

- En cas de voler tenir més informació sobre la titulació de monitor/ora podeu consultar la pàgina web de la Direcció General de Joventut

- En cas que necessiteu fer el curs de monitor/a de lleure podeu consultar les escoles que realitzen aquesta formació aquí.

 

 

Notícies de +Recicla't

Obertes les inscripcions: cursos i forma…

14 Oct 2019 | Secció: Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

Obert el període d'inscripció del nou programa de cursos i tallers de setembre a desembre 2019. Com a novetat aquesta programació es vol apostar per cursos de caràcter formatiu i es pretén...

Seguir llegint...