Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Tmostraelteutalent2018orna una nova edició del concurs Mostra el teu talent! Un concurs que segueix apostant perquè joves de Granollers i la comarca d'entre 12 a 30 anys demostrin el seu talent i habilitats artístiques dalt d'un escenari i d'aquesta manera donar-se a conèixer.

El concurs es portarà a terme el divendres 23 de febrer a les 19 h a l'equipament juvenil GRA.

Els objectius d'aquest concurs són poder mostrar el talent i les habilitats artístiques dels joves, detectar nous col·lectius, grups i joves en l'àmbit de les arts escèniques, i potenciar l'escenari del Gra com un espai d'oci alternatiu.

Aspectes generals per participar:

- Poden optar al concurs els joves d’entre 12 i 30 anys residents a Granollers o a altres municipis del Vallès Oriental amb ganes de demostrar dalt de l'escenari el seu talent (monòlegs, ball, interpretació, cant, màgia, imitacions, recitat de poemes, etc.).

- Es podrà participar de manera individual o en grups de fins a 5 persones.

- El termini de presentació: 19 de febrer a les 19 h

Inscripcions:

Per inscriure's en el concurs caldrà que els participants presentin una instància presencial amb la referència «Concurs Mostra el teu talent! 2018» sol·licitant la seva participació en aquest. A través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, carrer de Sant Josep 7 de Granollers, en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h i divendres de 8.30 a 14 h).

Un cop es rebi la sol·licitud l'equip del Gra procedirà a contactar amb l'interessat o interessats per indicar-los com funcionarà la seva participació.

- Descarrega't les BASES DEL CONCURS per participar-hi.

- Enllaç: instància-sol·licitud per presentar-se al concurs.

Premis:

Per al grup o artista guanyador/ora:

- Entrada per un espectacle al Teatre al Llevant de Granollers (dos entrades si el guanyador és un jove individual o una entrada per cada membre si es participa com a grup).

- 10 h de formació amb un professional en la disciplina artística desitjada pel jove o grup guanyador.

Per els grups o artistes finalistes:

- Un sopar al Bar del Gato Verde (per al segon classificat) i un dinar al Bar La Gata Parda (per al tercer classificat).

Notícies d'Activitats obertes

Concurs Mostra el teu talent!

12 Gen 2018 | Secció: Activitats obertes

Torna una nova edició del concurs Mostra el teu talent! Un concurs que segueix apostant perquè joves de Granollers i la comarca d'entre 12 a 30 anys demostrin el seu...

Seguir llegint...

Nou programa 2018 ple d'activitats obert…

08 Gen 2018 | Secció: Activitats obertes

A partir del mes de gener tornem amb el nou programa d'activitats de tarda, un programa d'accions gestionades principalment per l'Associació Granollerina de Músics (ASGRAM), aportant el seu toc musical...

Seguir llegint...