Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

OBSTACLE definitivaEl proper dissabte 13 de gener a les 20.30 h al Gra es portarà a terme el priemr concert de Lluna Plena de 2018. us recordem que aquests concerts són amb entrada gratuïta i organitzat per l'entitat Granollerina de Músics ASGRAM.

Les primeres passes del grup  Obstacle es van donar a l'octubre de 2008, amb Regy a la veu i a la guitarra, i en Pere a la bateria, els seus primers assajos tocaven temes com "Cul de sac" o "Perra vida".

L'any 2009 es va incorporar un baixista, l'Emilio. El grup anava agafant forma. 

La incorporació de l'Emilio va aportar al grup un aire més roquer amb un to més influenciat pel Hard Rock, però sense deixar de banda la seva major influència, el Punk Rock estatal dels anys 80.

El 25 d'abril del 2010 trepitgen el seu primer escenari, cada escenari per ells ha sigut com l'esglaó d'una escala que no hi ha pressa per pujar.
Decideixen ampliar la formació per passar de power trio a quartet. A mitjans de juny del 2011 s'incorpora Xavi com a segona guitarra, el so del grup es torna més consistent.

L'abril del 2012 veu la llum el primer disc d’Obstacle, amb títol homònim, gravat entre 2010 i 2011 a l'estudi Art2 de El Vendrell i editat per Quimera Records, un disc que consta de 12 talls, dels quals 7 son en castellà i 5 en català, en la seva majoria toquen temàtiques de critica social.

Al any 2013 l’Emilio i en Xavi deixen el grup i en el seu lloc entren en Joan i en Gerard, baix i guitarra respectivament, continuen fent concerts i preparant nou material per gravar fins que a principis de 2016 entren a gravar al Thrashoo estudi el seu segon treball, segueixen la mateixa línea del seu anterior disc, però amb un so molt més madur. El segon àlbum titulat “Amnesia” surt al gener de 2017.

Actualment Obstacle són:
Regy - Veu principal
Carles - Guitarra i veus
Ferran - Guitarra i veus
Joan - Baix i veus
Pere – Bateria i veus

Notícies d'Activitats obertes

Participa a l'Escenari Obert!

15 Nov 2018 | Secció: Activitats obertes

El proper 14 de desembre a les 20 h obrim novament l'Escenari Obert. Un espai perquè els i les joves de 12 a 35 anys de Granollers i la comarca...

Seguir llegint...

LLUNA PLENA: concert amb Towa i Yellow S…

25 Oct 2018 | Secció: Activitats obertes

El proper dissabte 27 d'octubre a les 20 h s'enceta la nova edició dels concerts de Lluna Plena organitzat per l'Associació Granollerina de Músics (ASGRAM) a l'espai de relació del...

Seguir llegint...

TALLER: T'agrada el maquillatge de terro…

23 Oct 2018 | Secció: Activitats obertes

Si t'agrada el maquillatge de terror que sàpigues que hem dissenyat una tarda dedicada a aquesta temàtica, una activitat oberta i gratuïta dirigida a joves de 12 a 30 anys...

Seguir llegint...

ACTIVITATS OBERTES: programa per gaudir …

05 Oct 2018 | Secció: Activitats obertes

El Gra segueix amb la seva programació d'activitats obertes i de tarda, un programa que préten convidar a la gent jove a tenir el seu espai per demostrar els que...

Seguir llegint...