Ajuntament de Granollers

Espai de relació

LagatapardaEn el GRA disposem d'un espai d'accés lliure pensat com a punt de trobada pels joves. També disposa d'un punt de recollida i deslliurament de llibres BookCrossing.

Aquest espai disposa també d'un bar-cafeteria amb preus populars i un escenari que permet al llarg de l'any realitzar totes les activitats que es gestionen amb i per als joves: concerts, espectacles, escenari obert, mostres, xerrades, exposicions..., les activitats es realitzen de tarda-vespre i cap de setmana si s'escau.

El servei de bar-cafeteria té el següent horari:

El servei està gestionat per la Fundació Apadis, una entitat social nascuda l'any 1994 amb l'objectiu de promoure la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, en igualtat de drets i oportunitats.

La Fundació Apadis gestiona també "El gato verde", un restaurant ubicat al Teatre Auditori de Granollers. En aquest cas el nom que ha posat la Fundació al servei de bar del Gra és  "La gata parda". Un bar que que vindrà a complementar una oferta gastronòmica original, assequible i oberta a tots els públics però molt especialment a la gent jove.

Gaudireu d’un nou espai gastronòmic original i singular per a totes i tots els joves i ...TOTA la ciutadania!!

L'horari del servei de bar del Gra serà:

De dilluns a dijous de 7.30 a 21 h

Divendres de 7.30 a 23 h
Dissabtes de 16 a 23 h

Us convidem a venir i descobrir aquest espai: