Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

volutariatPrimer de tot, pensa en que et mou a ser voluntari o voluntària, quina disponibilitat tens, quant de temps vols dedicar-hi, i finalment quines són les associacions i iniciatives d'acció social que hi ha al teu voltant.

Per fer aquesta recerca,  des del Gra et facilitem un llistat d'entitats de Granollers que treballen i es mouen gràcies a la col·laboració de persones que dediquen alguna estona lliure a fer de voluntari.

T'adjuntem document: Vols fer de voluntari?

Una altre possibilitat és demanar informació i inscriure't al Punt de Voluntariat de Granollers. Podeu enviar un correu demanant informació a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé consultar la seva web, http://voluntariat.granollers.cat/, on trobareu tot tipus d'informacions diverses com: cursos, noticies d'interès, saber quines són les entitats que participen i et podràs inscriure en línia si vols ser voluntari o voluntària. Però si prefereixes fer-ho personalment els pots trobar a:

Can Jonch

Centre de cultura per la Pau

Carrer del Rec, 19

tel. 93 842 68 34

Horari: dimarts, d'11 a 13 h i dijous, de 18 h a 20 h

Tel.: 93 842 68 34

 

 

 

 

 

 

Notícies d'Entitats i grups

Últims dies per la Beca Maria Gaja

26 Set 2019 | Secció: Entitats i grups

Aquesta beca va dirigida a qualsevol persona física o juridica que vulgui iniciar un projecte educatiu, o millorar un d'existent, en una entitat, associació o centre educatiu de la ciutat...

Seguir llegint...