Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Entitats i grups

collage entitats i grupsLes associacions i entitats juvenils són un dels factors més importants per la dinamització i participació de la ciutat. A través de l'assessoria d'associacionisme es treballa per donar suport, respostes i recursos necessaris a les entitats juvenils que ho requereixein.

Actualment, aquestes són les línies de suport amb les quals es treballa:

• Assessorament i informació a través de l'assessoria d'associacionisme de l'Oficina Jove.

• Suport econòmic i en espècies a través d'ajudes de material, infraestructura i subvencions a entitats i grups de joves, siguin constituïdes legalment com a tals o no.

• Suport de difusió a través de l'Oficina de Comunicació. Serveix per a difondre i donar a conèixer les activitats i les iniciatives de grups i entitats juvenils a través del butlletí electrònic, de la pàgina web del Gra i d'altres publicacions en format paper.

• Suport a la formació: Recicla't, conjunt activitats que es porten a terme per tal d'oferir formació en l'àmbit del lleure i de l'associacionisme als membres d'entitats.

Notícies d'Entitats i grups

Vols fer de voluntari o voluntària?

09 febrer 2018 | Secció: Entitats i grups

Primer de tot, pensa en que et mou a ser voluntari o voluntària, quina disponibilitat tens, quant de temps vols dedicar-hi, i finalment quines són les associacions i iniciatives d'acció...

Seguir llegint...