Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Ei seguim fent voluntariatEl Cos Europeu de Solidaritat (CES) és una iniciativa de la Unió Europa que neix amb l'objectiu de crear oportunitats perquè les joves col·laborin com a voluntàries en projectes que beneficiïn a comunitats i ciutadanes d'arreu d'Europa.

La Verònica, assessora de mobilitat internacional de l'entitat, us explica en el vídeo de MouTV, que us deixem al final d'aquesta noticia, un seguit de bones raons per apuntar-s'hi i quins passos han de seguir les joves per inscriure's.

A més, també disposeu de classes trilingües que està impartint una voluntària del CES de l'entitat a Berlín... una bona idea si voleu aprendre idiomes! 

I finalment, aquí trobareu el Mou-te d'abril, la nostra revista de mobilitat internacional en temps de confinament, carregada d'ofertes de voluntariat virtual i també presencial, per quan tot això hagi passat.

 

Notícies de Mobilitat Internacional

Mou-te a l'agost i setembre! Revista de …

29 Jul 2020 | Secció: Mobilitat Internacional

El número d'agost i setembre de la revista de Mobilitat Internacional, Mou-te  celebra el seu primer aniversari oferint els següents continguts: - Participar del I Festival Internacional Art for Smiles amb un...

Seguir llegint...