Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Beques EUAiEduex és una agència especialitzada en Educació Internacional que ofereix un servei complet en disseny i gestió de Programes Internacionals per a estudiants de 14 a 18 anys per estudiar un període escolar a l’estranger amb programes específics d’idiomes per a estudiants internacionals. Les candidatures es poden enviar fins al 15 de maig de 2020.

Amb l’objectiu d’ajudar a joves estudiants interessats en cursar un any escolar als Estats Units, ha posat en marxa la quarta promoció del Programa de Beques iEduex USA 2020. El programa està dirigit a noves d’educació secundària entre 14 i 18 anys. En total es convoquen 150 beques privades per estudiar als Estats Units amb un visat d’intercanvi supervisat pel Departament d’Estat dels Estats Units.

Els objectius del programa son els següents:

- Millorar les habilitats de la llengua anglesa i la formació integral dels i les estudiants.
- Potenciar la capacitat d’adaptació, aprenentatge i maduresa dels i les estudiants.

Els i les estudiants interessades en participar en el programa de beques hauran de complir tots els requisits estipulats:

- Els i les estudiants hauran de tenir mínim 14 anys i mig i un màxim de 18 anys i mig abans del començament del programa escolar als Estats Units.

- No hauran finalitzat els seus estudis de secundària.

- Tenir una nota mitja mínima de 6 en el curs 2018/2019.

- No haver gaudit anteriorment d’un programa amb visat d’estudiant J1 als Estats Units.

- Complimentar el formulari d’inscripció de les beques i adjuntar un certificat o el butlletí de les notes 2018/2019 emès pel centre escolar a través de la pàgina web: www.ieduex.com/es/programa, durant el període d’inscripció de la convocatòria.

Notícies de Mobilitat Internacional

Servei de Mobilitat Internacional actiu!

23 Mar 2020 | Secció: Mobilitat Internacional

El Servei de Mobilitat Internacional és un dels serveis que es duen a terme des de l’Oficina Jove del Vallès Oriental. Adreçat a persones joves amb ganes d’estudiar, fer un voluntariat...

Seguir llegint...

Mou-te, revista de Mobilitat Internacion…

26 febrer 2020 | Secció: Mobilitat Internacional

A partir d'ara podeu consultar cada mes noticies sobre Mobilitat Internacional a través de la revista Mou-te, on podreu trobar tot tipus d'informació, des de beques per estudir, treballar a...

Seguir llegint...

MónCat, un nou web per facilitar la teva…

02 Gen 2020 | Secció: Recursos i portals joves

MónCat és un nou portal creat per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'acompanyar i facilitar les decisions de les persones que per necessitat o lliure decisió vulguin estudiar o...

Seguir llegint...