Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

GRA DISSENY app 07 01Informa't i connecta't a les xerrades del Gra, és un programa adreçat a joves perquè puguin informar-se i connectar-se a través de xerrades, taules rodones, entrevistes en línia amb experts o videoconsells sobre diferents àmbits temàtics.

En aquest cas, obrim una xerrada però adreçada per a famílies amb adolescents i joves.

EL DESCONFINAMENT DE LES PANTALLES

Recomanacions per a famílies sobre l'ús de les pantalles a casa

18/06 a les 17.30 h (CANVI D'HORARI, no es farà a les 18.30 h com estava previst, sinó a les 17.30 h)

La xerrada es farà en línia a través de la plataforma jit.si.

Amb el confinament l'ús de les pantalles s'ha modificat, augmentant moltes vegades les hores d'exposició. Potser els usos que n'estan fent les vostres filles i fills s'ha intensificat, i pot haver esdevingut motiu de conflictes a casa. El suport i acompanyament familiar és de vital importància perquè els més joves aprenguin a fer-ne un bon ús.

La finalitat de la xerrada és fer una mirada sobre els usos que fan els més joves de les pantalles, i oferir eines per poder-los acompanyar en el seu dia a dia "connectats".

Al final de la xerrada s'obrirà un torn de preguntes, dubtes i consultes.

A càrrec de Laura García Iglesias, tècnica de Prevenció de Conductes de Risc en Joves del Servei de Salut Pública de l'Aj. de Granollers.

VULL PARTICIPAR, COM S'HA DE FER?

Per seguir la xerrada en línia cal inscriure's prèviament en aquest enllaç: XERRADA.

* El mateix dia de la sessió les persones inscrites rebran per correu electrònic la informació necessària per poder accedir-hi.

Notícies d'Emancipació juvenil

29/06 Xerrada sobre Alternatives d'accés…

18 Jun 2020 | Secció: Xerrades i tallers

Xerrada a través de videoconferència La conversió de l’habitatge en un bé d’inversió, l’especulació immobiliària, els desnonaments són fenòmens freqüents avui dia, que dibuixen una realitat: cada cop són més les...

Seguir llegint...

04/06 - Xerrada en línia: Q&A sobre …

04 Jun 2020 | Secció: Xerrades i tallers

Una de les accions que es desenvolupartan aquest mes de juny serà la xerrada en línia sobre Q&A sobre voluntariat europeu. Aquesta activitat es farà a través de les xarxes socials...

Seguir llegint...