Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

cartell beques Abril bannersL'Oficina Jove del Gra proposa un ventall d'accions informatives en format xerrada o taller pràctic adreçat als i les joves de Granollers i la resta de la comarca.

Sota el títol general de Xerrades del Gra, Informa-te'n i Connecta-t'hi, la iniciativa s'impulsa amb l'objectiu de motivar als i les joves a informar-se de temes que són del seu interès o pot ser-ho, i/o reprendre un recorregut per poder omplir de vivències la seva trajectòria vital.

El proxim dimecres 24 d'abril la xerrada anirà sobre Beques i ajuts universitaris a càrrec de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). 

Si tens dubtes, no t'ho pensis i al Gra el 24 d'abril a les 19 h i descobreix les tipologies de beques i ajuts, com els pots demanar, el tipus de convocatòries i dates claus.

Com a novetat, aquest any podràs venir de manera presencial a les xerrades o seguir-nos a través de les de l'Instagram del Gra.

 

Notícies d'Emancipació juvenil

El desconfinament de les pantalles

08 Jul 2020 | Secció: Xerrades i tallers

La xerrada," El desconfinament de les pantalles" a càrrec de la Laura Iglesias, tècnica de Prevenció de Conductes de Risc en Joves ja està disponible al nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0Fk5bqg-gdo La...

Seguir llegint...

29/06 Xerrada sobre Alternatives d'accés…

18 Jun 2020 | Secció: Xerrades i tallers

Xerrada a través de videoconferència La conversió de l’habitatge en un bé d’inversió, l’especulació immobiliària, els desnonaments són fenòmens freqüents avui dia, que dibuixen una realitat: cada cop són més les...

Seguir llegint...

04/06 - Xerrada en línia: Q&A sobre …

04 Jun 2020 | Secció: Xerrades i tallers

Una de les accions que es desenvolupartan aquest mes de juny serà la xerrada en línia sobre Q&A sobre voluntariat europeu. Aquesta activitat es farà a través de les xarxes socials...

Seguir llegint...