Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

pastilla xerradess2INFORMA’T I CONNECTA’T
Xerrades de març

L'Oficina Jove del Gra proposa un ventall d'accions informatives en format xerrada o taller pràctic adreçat als i les joves de Granollers i la resta de la comarca.

Sota el títol general de Xerrades del Gra, Informat i connecta’t, la iniciativa s'impulsa amb l'objectiu de motivar als i les joves a informar-se de temes que són del seu interès o pot ser-ho, i/o reprendre un recorregut per poder omplir de vivències la seva trajectòria vital.

El proper dimecres 13 de març a les 19 h la xerrada de LGTBI+ serà per compartir dubtes al voltant de la diversitat sexual i afectiva. Aclareix tot el que vulguis preguntar.

A càrrec de Laura Poch, tècnica del Punt d’Informació
i Assessorament sobre diversitat sexual i de gènere de Granollers.

Amb les xerrades volem apropar a les persones joves una sèrie de recursos relacionats amb les oportunitats associatives, acadèmiques i laborals, principalment, així com d'altres àmbits d'interès com ara el lleure, la mobilitat, la solidaritat i la cooperació internacional.

Les diferents activitats aniran a càrrec dels tècnics i tècniques especialitzades de l'Oficina Jove i/o de professionals especialitzats en cadascun dels àmbits que es treballin.

Totes les activitats es faran els dimecres a les 19 h i d'accés gratuït. El lloc de realització serà en el mateix Equipament juvenil.

Com a novetat, aquest any podràs venir de manera presencial a les xerrades o seguir-nos a través de les xarxes socials del Gra (Youtube i l’Instagram) en directe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Notícies d'Emancipació juvenil

Xerrada: La feina de buscar feina

13 Mai 2019 | Secció: Xerrades i tallers

INFORMA-TE'N I CONNECTA-T'HIXerrades de maig L'Oficina Jove del Gra proposa un ventall d'accions informatives en format xerrada o taller pràctic adreçat als i les joves de Granollers i la resta de...

Seguir llegint...

Xerrada del Gra: Beques i ajuts universi…

24 Abr 2019 | Secció: Xerrades i tallers

L'Oficina Jove del Gra proposa un ventall d'accions informatives en format xerrada o taller pràctic adreçat als i les joves de Granollers i la resta de la comarca. Sota el títol...

Seguir llegint...

Primeres xerrades del Gra: informat' i c…

21 febrer 2019 | Secció: Xerrades i tallers

Durant aquest mes de febrer s'han realitzat dues xerrades, una càrrec del jove granollerí Youtuber Francesc Boix Illa i ahir es va dur a terme la segona trobada, en aquesta...

Seguir llegint...

XERRADA amb Astrid Barqué - Nutrició i e…

18 febrer 2019 | Secció: Xerrades i tallers

INFORMA’T I CONNECTA’TDe febrer a juny de 2019 L'Oficina Jove del Gra proposa un ventall d'accions informatives en format xerrada o taller pràctic adreçat als i les joves de Granollers i...

Seguir llegint...