Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Xerrada AstridBarqué1Durant aquest mes de febrer s'han realitzat dues xerrades, una càrrec del jove granollerí Youtuber Francesc Boix Illa i ahir es va dur a terme la segona trobada, en aquesta ocasió una xerrada al voltant de l'alimentació i l'esport a càrrec d'Astrid Barqué, llicenciada en Ciències i Activitats Físiques de l'Esport, i amb un gran recorregut impartint classes i fent divulgació d'aquests temes a través de les xarxes socials i altres mitjans de comunicació.

Sota el títol Alimentació esportiva, bàsic per rendir més, l'Astrid es va centrar a explicar com funciona el nostre cos, com l'escoltem, i com ens alimentem abans, durant i després de la pràctica esportiva.

Més de 20 persones, van escoltar ben atentes durant l'hora i mitja que va durar la xerrada, que també s'oferia en directe a través de l'Instagram.

La xerrada es penjarà ben aviat al YouTube del Gra perquè la pugueu consultar.

La propera xerrada, prevista pel 6 de març, anirà sobre l'Accés a la Universitat, aviat us donarem més informació.

Notícies d'Emancipació juvenil

Informa't i connecta't: Alternatives d'a…

18 febrer 2020 | Secció: Xerrades i tallers

Xerrades del Gra - Informa't i connecta't Amb el suport de l' Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i la Xarxa de Centres Cívic hem organitzat la següent Taula Rodona. Quines opcions existeixen...

Seguir llegint...